Lichtpuntje

Theelichtjes Lichtpuntjes

12,75

Wissen

Een kaarsje aan voor jou……! Theelichtjes met een kaart Lichtpuntje. Theelichtjes gemaakt van ecologische sojawas, oliën op natuurlijke basis en een lontje van biologisch katoen.

Brandtips:

  • Kaars volledig laten smelten zodat het glas gevuld wordt.
  • Knip de lont tot 4mm vóór elke branding.
  • Brand de kaars niet langer dan 4 uur per keer.
  • Verplaats de kaars niet tijdens het branden.
  • Hou de lont in het midden van de kaars.

 

Aantal: 6 theelichtjes

Brandtijd: -5 uur per theelichtje

Branduren: -30 uur in totaal

Geur: verkrijgbaar in de vertrouwde subtiele geur: Surf Swell, Lavendel, Wild Tobacco, Cedarwood & Vanilla, Kokosnoot & Aloë Vera, Sandalwood & Patchouli, Kamperfolie, Pine & Amber.

Deze theelichtjes hebben geen omhulsel. Deze kleine kaarsjes hebben een diameter van 3,8 cm en een hoogte van 2,4 cm. Theelichtjes zonder cup (duurzamer!) Helaas is dit bij normale theelichtjes vaak niet het geval. Ze worden veelal gemaakt van paraffine en gegoten in een aluminium cup. Theelichtjes, voor in een glaasje of houder. Laat de theelichtjes nooit onbewaakt!

Een doosje met theelichtjes, en een kaart “Lichtpuntje” (A6 formaat). Voor de kaart heb ik onze natuurfoto’s en waterverf gebruikt. Aan de achterkant van de kaart is ruimte om een persoonlijk berichtje te schrijven. Het doosje wordt zorgvuldig dichtgeplakt met het meegeleverd  etiket (dezelfde afbeelding als de kaart). Mooi verpakt met het meegeleverde bakers twine erom heen en een berkenhouten hartje (eventueel kun je er zelf een mooie bloem, takje of grassen aan toevoegen). Troostgeschenk, om te condoleren, herinneren aan iemand die er niet meer is (overlijden, verjaardag, trouwdag), om te laten weten dat je aan iemand denkt. Het doosje past door de brievenbus!