Jones is de kat die een tijdje bij ons heeft gewoond, en ik het lieve karakter van Jones leerde kennen. Jones verhuisde mee, en op zijn “oude dag” zie ik Jones heerlijk relaxen in het gras. De website heb ik naar Jones vernoemd.  

Wij leven een bewust(er) leven. Een fijn huis en omgeving om te wonen, met mooie spullen (origineel & natuurlijke materialen). Less is more! Eten, samen eten, gezond eten. Ik ben nog steeds aan het uitvinden, wat is gezonde voeding? Het zuurdesembrood bakken we tegenwoordig zelf. We genieten van onze kleinkinderen, nieuwe uitdagingen, de mensen om ons heen, van mooie momenten en unieke plaatsen. De zee blijft een van onze favorieten.  

Papier is mooi! Een kaartje om te laten weten dat je aan iemand denkt bij verdriet en blije momenten. Een herinnering, een kaarsje aan voor jou. Een cadeautje om te geven, ingepakt in mooi papier met een bloem of tak (uit de tuin).

Fotografie is mijn hobby. In de galerij hieronder een paar foto’s “uit ons leven”. De foto van het huis, in de galerij, is geschilderd door pap. Pap liet vele mooie herinneringen na. 

Geïnspireerd door zoveel moois, wat ik tegenkom, was ik ook al een tijdje op zoek en had ik de wens om iets van mijzelf te creëren. Er was ook al een tijdje iets van “een website”. Hierin kon ik zoveel creativiteit en emoties in kwijt. 

Ik ben regelmatig op zoek naar mooie, unieke spullen. Mooi als het ook echt “mooi” is… en wie weet wordt het iets meer van ons samen, of misschien wel een website met veel “moois”, als een herinnering….. Voor nu, de website is er, ik ben er blij mee.

Groetjes Hetty

Over ons 1